Maatwerk

Specialisme

Klimateam Nederland is een stabiele, professionele organisatie met alle voorkomende disciplines uit de horeca-afzuigtechniek en luchtbehandeling in eigen hand. Onze specialisten inventariseren de bestaande situatie en brengen advies uit omtrent de toe te passen afzuiginstallaties. Het uitwerken van de ontwerpen en begrotingen voor complexe lucht- en afzuiginstallaties gebeurt in eigen huis.  Daarnaast ontwerpen en leveren wij ook maatwerk afzuigkappen.

Complexe afzuiginstallaties

Grotere, complexe installaties voor lucht- en afzuigtechniek worden in Autocad, Stabicad, Sketchup of Windelta uitgewerkt. Deze ontwerpen zijn belangrijk in nieuwbouw en verbouw trajecten waarbij een intensieve samenwerking en afstemming met overige bouwpartners vereist is. Zo heeft een goede technische tekening van de installatie invloed op de werkzaamheden van de constructeur, aannemer en installateur. Hierbij is het van belang dat de positie en afmetingen van afzuigkappen, en bijbehorend kanaalwerk, nauwkeurig worden gecommuniceerd. Daarbij moet ook de benodigde informatie over diameters van plafond-, wand-, en dakdoorvoeren worden gedeeld. Wanneer alle partijen goed geïnformeerd zijn verloopt de bouw voorspoedig en wordt het beste resultaat behaald. 

Vergunningstraject

Een adequate uitwerking van het luchtafvoersysteem en luchtbehandelingssysteem voor vergunningstrajecten en keurende instanties maakt eveneens onderdeel uit van onze standaard opdrachtverwerking.

Maatwerk afzuigkap

De productie van maatwerk afzuigkappen en de overige maatwerk onderdelen wordt uitgevoerd in eigen fabriek. Onze moderne productiefaciliteit in Almere beschikt over de modernste staal bewerkingsinstallaties zodat er snel, flexibel en efficiënt geproduceerd kan worden. Ondersteunt door een eigen ontwerp- en engineeringafdeling worden met hypermoderne lasersnijtechnieken zelfs de meeste complexe afzuigkappen tegen voordelige tarieven geproduceerd.

Klimateam Nederland produceert enkel afzuigkappen die voldoen aan de normen van HACCP en de hoogste kwaliteitseisen.  

Meer informatie over onze standaard oplossingen voor afzuigkappen kunt u vinden op pagina ‘Afzuiging Horeca’

Klimateam Scan?

Een luchtafvoer installatie kan leiden tot veel klachten uit de buurt vanwege b.v. geur-, of geluidsoverlast. Echter is het lang niet altijd nodig om de installatie te vernieuwen of opnieuw aan te leggen. Vaak zijn er slimme oplossingen mogelijk om de problemen aan te pakken. Klik op de scanknop hiernaast om uw installatie te scannen.

Onderhoud

Een eigen montage- en onderhoudsteam maakt het dienstenaanbod van Klimateam Nederland compleet. We beschikken over een aantal uitstekend geoutilleerde montage ploegen die zelfs in complexe situaties de werkzaamheden tot in de puntjes verzorgen. Naast een goed advies en correcte plaatsing van de afzuiginstallatie is onderhoud van belang voor het functioneren van de afzuigkap. Daarnaast verlengt regelmatig onderhoud de levensduur van de afzuigkap. Tijdig en correcte controle van uw installatie voorkomt, of signaleert, toekomstige problemen. Daarbij kan de controle en onderhoud worden uitgevoerd op een tijdstip  waarop het u uitkomt en niet op het moment dat er zich een probleem voordoet.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor maatwerk en onderhoud te bespreken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Klimateam Nederland BV

ADRES ALMELO
Virulyweg 37 C, 7602 RG Almelo

CONTACT
E. verkoop@klimateam.nl
M. 085 - 077 36 08

085- 077 36 08 verkoop@klimateam.nl